Az Inkák Aranya - különleges kiállítás Budapesten

Frissítve: 2019. ápr 26.

http://budapest.imami.hu/aktualis-programok/az-inkak-aranya-kulonleges-kiallitas-budapesten


019. március 13-tól

Helyszín: Komplex Event, 1061 Budapest, Király utca 26.


A világ legértékesebb aranygyűjteménye megérkezett Budapestre!  

Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárulnak fel a JVS Group Magyarország legújabb nagyszabású interaktív tárlatán. A felbecsülhetetlen értékű kiállítás a Dél-Amerikát egykoron uraló nép eredeti kincseit mutatja be, amelyen keresztül betekintést nyerhetünk egy letűnt civilizáció zárt világába. 

A különleges, már-már földöntúlinak tetsző műalkotások megidézik az európaiak érkezése előtt virágzó inka kultúrát, valamint bemutatják, hogyan vette el az egész világ eszét az arany csillogása. A kiállításon látható lesz, az a tárlat, amelyet némely kultúrák elátkozott kincsként tartanak számon. Ez az Unesco Világörökség része ként van feljegyezve.  


Ismerd meg ezt az évezredeken keresztül elzártan fejlődő kultúrát!

A kiállítás fő célja, hogy átfogó képet adjon az egykori inka civilizációról, és Te is érezd át az arany csábítását. A tökéletes élmény érdekében interaktivitással, virtuális valósággal, VR sarokkal és kincskereső kalandor programokkal várják a családokat. 

A Titanic, a BODIES és A világ múmiái kiállítás után a JVS Group elhozza Magyarországra a világ legnagyobb aranygyűjteményét, amelyet március 13-tól tekinthettek meg a belvárosi Komplexben.

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

INCAgold is produced and copyright protected by Christoph Rahofer, EMS Entertainment