A világ legértékesebb aranygyűjteménye érkezik Budapestre március 13-tól! A felbecsülhetetlen értékű

Frissítve: 2019. ápr 26.

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-inka-kiallitas-budapest.html


A világ legértékesebb aranygyűjteménye érkezik Budapestre március 13-tól! A felbecsülhetetlen értékű kiállítás a Dél-Amerikát egykoron uraló nép eredeti kincseit mutatja be egy új, nagyszabású interaktív tárlaton keresztül, amelyen át betekintést nyerhetünk egy letűnt civilizáció zárt világába. Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárulnak fel előttünk!

Az inkák aranya kiállítás 2019 Budapest

2019.03.13. - 07.31.

A Titanic, a BODIES és A világ múmiái kiállítás után a világ legnagyobb aranygyűjteménye érkezik Budapestre, amely a belvárosi Komplexben látogatható. Az inka nép eredeti kincseit mutatja be ez a legújabb interaktív kiállítás, amelyen keresztül betekintést nyerhetünk egy letűnt civilizáció zárt világába.

A különleges, már-már földöntúlinak tetsző műalkotások megidézik az európaiak érkezése előtt virágzó inka kultúrát, valamint bemutatják, hogyan vette el az egész világ eszét az arany csillogása. A kiállításon látható lesz, az a tárlat, amelyet némely kultúrák elátkozott kincsként tartanak számon. Ez az Unesco Világörökség része ként van feljegyezve. 

A kiállítás szemléletesen dolgozza fel az amerikai kontinens történelmét. A véres rituálék misztikuma, valamint az aranynak, mint isteni eszenciának a kultusza egy titokzatos birodalmat teremtett, amelyet inka civilizációként ismert meg az emberiség. Ez a birodalom mind a mai napig ugyanúgy csodálatot és tiszteletet parancsol, mint ahogyan régen ámulatba ejtette a spanyol hódítókat is.

Ismerd meg ezt az évezredeken keresztül elzártan fejlődő kultúrát! A kiállítás fő célja, hogy átfogó képet kapjunk az egykori inka civilizációról és érezzük át az arany csábítását! A tökéletes élmény érdekében interaktivitással, virtuális valósággal, VR sarokkal és kincskereső kalandor programokkal várják a vendégeket!

"Az Inkák Aranya kiállítás tárgyai, egy olyan letűnt civilizációt tárnak elénk, amely napjaink emberének is megmutatja, hogy mennyire lenyűgöző kultúrát teremtettek akkor."  Christoph Rahofer, EMS Entertainment elnöke és vezérigazgatója

Kiállítás nyitvatartása hétfőtől vasárnapig:  09:00-20:00

Jegypénztár nyitvatartása hétfőtől vasárnapig:  08:30-18.30

A kiállítás 20:00-ig tart nyitva, de a kiállítótérbe csak 18:30-ig tudják beengedni a látogatókat.

Jegyárak: 

normál jegy hétköznap:  3800.-  hétvégén: 4400.-

diák és nyugdíjas jegy hétköznap: 2900.-   hétvégén: 3500.-

gyermek (6-14) jegy hétköznap: 2500.-  hétvégén: 2800.-

családi jegy hétköznap: 10500.-  hétvégén: 11900.-

mozgássérült jegy hétköznap:  2500.-  hétvégén: 2800.-

diák és gyerek csoportjegy hétköznap: 2000.-  hétvégén: 2400.- 

Forrás: a szervező és esemény közösségi adatlapja

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

INCAgold is produced and copyright protected by Christoph Rahofer, EMS Entertainment